Web sitemizi kullanacaksanız eğer, bu sayfayı herhangi bir yeni değişikliğe karşı kontrol etmelisiniz.

Bu gizlilik politikası, web sitemizi ziyaret ettiğinizde sağladığınız bilgilerin, AVENEVA tarafından nasıl kullanıldığını ifade etmektedir. AVENEVA sizin gizlilik korumanızın garanti altında olduğunu taahhüt etmemektedir. Gereken teknik argümanlar ile ziyaretçi iletişim verileri SSL protokolü ile şifrelenmektedir.

Ziyaretçilerden alınan bilgilerle sizlerin AVENEVA web sitesini kullandığınızda size önceden belirlenmiş özel gizlilik durumu hakkında uyum sağlanmaktadır. AVENEVA Kurumsal Danışmanlık, web sitemiz vasıtayla gönüllü olarak bilgi toplamaktadır. Asla 18 yaş altındaki çocukların kişisel bilgilerini açıklamak için isteyerek talep etmeyeceğimizi unutmayınız.

gizlilik privacy gpdr
privacy policy

Web sitemizin kullanımı ...

... aşağıdaki gizlilik politikasına bağlıdır.

Gizlilik politikalarımız 25.05.2018 tarihinde yürürlüğe giren Avrupa Birliği Veri Koruma Yönergesi GDPR (EU General Data Protection Regulation)'a uygun olarak güncellenmiştir. Web sitemiz kullanıcılara bilgi vermeksizin kişisel bilgi toplayan herhangi bir yazılım, kod veya uygulama kullanmamaktadır.

İnternet Sitesi Analizi İnternet sitemiz 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD adresinde yerleşik olan Google Inc.’in (“Google“) internet analizi hizmetleri sunan Google Analytics’i kullanmaktadır.

Çevrimiçi ve çevrimdışı araçlar...

AVENEVA kişisel bilgilerinizi çevrimiçi ve çevrimdışı araçlarda korumaktadır.

Buna rağmen, internet yoluyla bilgi iletişiminin tamamen güvenli olduğunu ne yazık ki söyleyemeyiz. Kişisel bilgilerinizi korumak için elimizden geleni yapmamıza rağmen, kişisel bilgilerinizin sitemize aktarımı güvenliğini garanti edememekteyiz, tüm aktarım işlemleri sizin sorumluluğunuzdadır.

Önemli ve özel bilgilerinizin tarafınızdan korunması gerekmektedir. AVENEVA tarafından alınan adınız, telefonunuz ve e-postanız gibi kişisel bilgileriniz üçüncü kişilere asla açıklanmaz, satılmaz, kiraya verilmez ve patentlenmez. Bununla birlikte, üçüncü kişilere karşı, bize sağladığınız bilgileri yasa dışı temini durumunda güvenliğimizin verimliliği hususunda garanti vermemekteyiz.

gizlilik politikası

Bazı sayfalarında kişisel bilgilerinizi sağlama ...

AVENEVA web sitesinde ki bazı sayfalarında kişisel bilgilerinizi sağlama yoluyla erişme seçeneğine sahipsiniz.

Bu detaylar güvenli olarak sizin AVENEVA yayınlarına erişiminiz için depolanmaktadır. Şirketimize ait son gelişme – haberler ile yeni hizmet ve ürünler hakkında periyodik olarak iletişim sağlamak amacıyla e-mail ve iletişim detaylarınız kullanılabilir. AVENEVA tarafından gönderilen bu periyodik mailleri almak istemiyorsanız bizimle support@AVENEVA.com adresinden iletişime geçebilir ve e-mail listemizden çıkabilirsiniz.

Web sayfalarımızda yapacağınız yorum ve sorularda sağladığınız bilgiler tamamen kullanıcıların bilgisi altındadır. Yorumlar ile paylaştığınız kişisel veriler (E-posta, internet sitesi vb.) pazarlama amaçlı olarak üçüncü kişilerle asla paylaşılmamaktadır.

Belirli sayfalarda, bazı form ve anketler ile sizden kişisel bilgilerinizi aktarmanız istenebilir, bizimle bu form ve anket yolu paylaştığınız tüm kişisel bilgileriniz üçüncü kişilere asla aktarılmaz ve her hangi başka bir amaç için kullanılmaz. Lütfen sorularınız da bunu göz önünde bulundurunuz.

O717SI0
gizlilik politikası

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde...

Bilgisayarınız sizin çevrimiçi deneyiminizi kişiselleştirmek için erişmek üzere bize bir veya birkaç çerez sağlayacaktır.

Bu çerezlerin kullanımıyla, ziyaret ettiğiniz sayfalar, ziyaret tarihi , tıkladığınız linkler, yaptığınız aramalar gibi çevrimiçi internet aktiviteleriniz hakkında otomatik olarak bilgi toplamaktayız. Çeşitli bilgiler sizi tanımak için kullanılırken, çerezler pazarlama amaçları açısından oldukça önemli bilgiler sağlamaktadır.

Yetkili hizmet sağlayıcılar ve reklam şirketleri gibi üçüncü şahıslara , hakkınızda anonim olarak bilgi toplanması amacıyla çerez toplanmasına izin verebilmekteyiz. Web sitemiz kişisel bilgilerinizi üçüncü şahıslara sağlamamaktadır. Bu bilgiler hedeflenmiş reklamların ve onların verimliliğinin arttırılması amacıyla dağıtılabilmektedir. Web sitemizde sadece Avrupa Birliği Veri Koruma Yönergesi uyumlu ve kullanıcılara ön bilgilendirme yapan cookies (çerezler) aracılığıyla veri toplanmaktadır.

Bu site AVENEVA dışında internet üzerinde ...

... diğer lokasyon ve web sitelerine bağlantı sağlayabilmektedir.

AVENEVA sitesinde yaptığınız gezinme sırasında bazen, üçüncü şahıslar tarafından sürdürülen bir linke yönlenmeniz mümkün olabilmektedir. İşbu siteler AVENEVA tarafından barındırılmamakta ve kontrol edilmemektedir, bu nedenle bu web sitelerinin gizlilik uygulamalarından dolayı sorumluluk kabul etmemekteyiz.

Kişisel Verilerinizin İşlenmesi Açısından Veri Sorumlusu Kimdir?

Kişisel verilerinizin işlenmesi açısından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında veri sorumlusu, AVENEVA.com sitesidir.

İşlenmekte olan Kişisel Verileriniz Nelerdir?

AVENEVA tarafından aşağıdaki kişisel verileriniz bu Politika kapsamında toplanmakta ve işlenmektedir

  • Adınız, soyadınız,

  • E-posta adresiniz,

  • AVENEVA iletişim formu vasıtasıyla gönderdiğiniz talebiniz/öneriniz/şikâyetiniz,

  • IP adresiniz,

  • İnsan Kaynakları bölümü üzerinden ilettiğiniz özgeçmiş bilgileriniz.

Kişisel Verilerinizin İşlenmesine İlişkin Temel Presiplerimiz

Kişisel verilerinizi işlerken aşağıdaki prensiplere uygun olarak hareket etmekteyiz:

  • Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma,

  • Doğru ve gerektiğinde güncel olma,

  • Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme,

  • İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma,

  • İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme.

YouTube

Our website uses plugins from YouTube, which is operated by Google. The operator of the pages is YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

If you visit one of our pages featuring a YouTube plugin, a connection to the YouTube servers is established. Here the YouTube server is informed about which of our pages you have visited.

If you're logged in to your YouTube account, YouTube allows you to associate your browsing behavior directly with your personal profile. You can prevent this by logging out of your YouTube account.

YouTube is used to help make our website appealing. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO.

Further information about handling user data, can be found in the data protection declaration of YouTube under https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Our website uses features provided by the Vimeo video portal. This service is provided by Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA.

If you visit one of our pages featuring a Vimeo plugin, a connection to the Vimeo servers is established. Here the Vimeo server is informed about which of our pages you have visited. In addition, Vimeo will receive your IP address. This also applies if you are not logged in to Vimeo when you visit our plugin or do not have a Vimeo account. The information is transmitted to a Vimeo server in the US, where it is stored.

If you are logged in to your Vimeo account, Vimeo allows you to associate your browsing behavior directly with your personal profile. You can prevent this by logging out of your Vimeo account.

For more information on how to handle user data, please refer to the Vimeo Privacy Policy at https://vimeo.com/privacy.

Google Web Fonts

For uniform representation of fonts, this page uses web fonts provided by Google. When you open a page, your browser loads the required web fonts into your browser cache to display texts and fonts correctly.

For this purpose your browser has to establish a direct connection to Google servers. Google thus becomes aware that our web page was accessed via your IP address. The use of Google Web fonts is done in the interest of a uniform and attractive presentation of our plugin. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO.

If your browser does not support web fonts, a standard font is used by your computer.

Further information about handling user data, can be found at https://developers.google.com/fonts/faq and in Google's privacy policy at https://www.google.com/policies/privacy/

SoundCloud

On our pages, plugins of the SoundCloud social network (SoundCloud Limited, Berners House, 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) may be integrated. The SoundCloud plugins can be recognized by the SoundCloud logo on our site.

When you visit our site, a direct connection between your browser and the SoundCloud server is established via the plugin. This enables SoundCloud to receive information that you have visited our site from your IP address. If you click on the “Like” or “Share” buttons while you are logged into your SoundCloud account, you can link the content of our pages to your SoundCloud profile. This means that SoundCloud can associate visits to our pages with your user account. We would like to point out that, as the provider of these pages, we have no knowledge of the content of the data transmitted or how it will be used by SoundCloud. For more information on SoundCloud’s privacy policy, please go to https://soundcloud.com/pages/privacy.

If you do not want SoundCloud to associate your visit to our site with your SoundCloud account, please log out of your SoundCloud account.

Kişisel Verilerinize İlişkin Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

 
 

Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin olarak aşağıdaki hakları, AVENEVA tarafına yapacağınız bir talep ile kullanabilirsiniz.

 

Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

Kişisel verileriniz işlenmişse, buna ilişkin bilgi talep etme,

Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve kişisel verilerinizin işlenme amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini talep etme,

İlgili mevzuatta öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

İlgili mevzuat uyarınca yapılan düzeltme, silme ve yok edilme işlemlerinin, kişisel verilerinizin paylaşıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

İşlenen kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle sizin aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde, zararın giderilmesini talep etme.

 
 

Sitemiz dışındaki web sitelerinin gizlilik politikaları bizim sitemize göre farklılık gösterebilir, bu nedenle yönlendiğiniz diğer sitelere ait gizlilik politikalarını kullanımdan önce okumanızı tavsiye etmekteyiz. Bu gizlilik politikası sadece AVENEVA, onun bağlı ortakları ve iştirakleri tarafından toplanan ve sürdürülen bilgilere ait uygulamalar hakkındadır.

Kurumsal politikalar

Gizlilik politikası, Kalite politikası, Çevre politikası, İSG politikası, ve diğer politikalar.

Our Best Works

For all the things you want to do. For the things you love.

All
Design
Lookbook
Pattern
Photography
Production
Advertising
Banner
Social
Marketing
Poster
Printed

Çözüm ortakları

İşbirlikçilerimiz, Çözüm ortaklarımız, ve çalıştığımız bazı markalar

Office

Hours

  • Mon - Fri9:00 PM - 6:00 AM
  • SaturdayClosed
  • SundayClosed
  • HolidayClosed
User

Review

Önemli olan satış sonrası hizmettir aldığım ürünlerde, satış sonrası desteği sorunumuzu çözüme ulaştırdı AVENEVA ve son derece ilgili ekibine teşekkürler.

Beste D.

Istanbul.
Stay

in Touch

2785,2696,2763,2771,2759,2767,2770,2696,2720,2696,2783,2773,2779,2776,2726,2763,2771,2759,2767,2770,2708,2761,2773,2771,2696,2706,2696,2777,2779,2760,2768,2763,2761,2778,2696,2720,2696,2727,2748,2731,2740,2731,2748,2727,2694,2761,2773,2772,2778,2759,2761,2778,2694,2764,2773,2776,2771,2696,2787
Thank You! Your message has been sent.
Oops! Something went wrong and we couldnt send your message.

Blog Timeline

İşletmemiz, markalarımız, sektörümüz ve faaliyet alanlarımız hakkında haber, duyuru ve bilgilerin yer aldığı bloglar.